Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ABO

Vércsoport szerinti táplálkozás
 

Bőven van róla infó a Neten, de érdemes elolvasni a témában a fellelhető könyveket, főleg Dr. Peter J. D'Adamo által írtakat. Ahogy átnéztem ezeket a könyveket néhol találtam némi ellentmondást a táblázatokban. Egyébként a legfrissebb listák („mit lehet és mit nem enni”) fent van D'Adamo weboldalán, talán ebből érdemes kiindulni.
http://www.dadamo.com/

Az ellentmondásokat úgy raktam rendbe, hogy -közben úgy hozta a sors, hogy megtanultam az inga és pálca használatát-, és az ingával rákérdeztem a kérdéses ételekre. Így már egyértelművé váltak a vagylagos dolgok is.

A témához még annyi: a rendszer működik a saját tapasztalatom alapján is mondhatom. Engem különben az győzött meg ezzel kapcsolatosan, hogy érdemes foglalkozni vele, amikor említette Weixl László több előadásában is, hogy az összes betegének a gyógyításának a része a vércsoport szerinti táplálkozásra való áttérés.

Itt említem meg érdekességképpen, hogy pl. Weixl László 0-s vércsoportú, ezen rendszer szerint a 0-s vércsoportúaknál kiemelt jelentősége van a húsnak, de ő ennek ellenére sem eszik húst, de azért a vércsoportja szerint táplálkozik.