Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NaCl

 A cikkhez annyit fűzök hozzá, hogy aki már elért egy bizonyos szintet a táplálkozás terén, annak az a legjobb, ha nem használ sót.

Miért tiltották be a tiszta NaCl forgalmazását a gyógyszertárakban?

Készült: 2012. augusztus 29. szerda

Magyarországon a gengszterváltás után már csak a gyógyszertárakban és a kóser boltokban lehetett a magyar szabványnak megfelelő MSZ-01-10007-82 konyhasót kapni, amely minimum 97% NaCl, de 0,00% KCl tartalmat ír elő valamennyi étkezési célú sónál. Ha jól tudom 2011-ben a gyógyszertárakban is betiltották a forgalmazást. Ugyan miért?
(Napjainkban a felvilágosult emberek bioboltokban és az Interneten továbbra is be tudják szerezni a tiszta sót - tisztaso.hu)

A zsidók tudnak valamit
Újabban, „BONSALT kóser sót”, halálosan mérgező tiszta kálisót árusítanak interneten, miután a magyarok is elkezdték vásárolni a kóser boltokból a biztosan tiszta NaCl kóser sót!
Egy engem felkereső, és az otthoni ivóvíz desztillálási lehetőségekről érdeklődő Mazsihisz-iskolás, zsidó fiatalember felvilágosított. Ő szerinte mi, a nem zsidók valószínűleg azért nem kapunk a kóser boltokban tiszta NaCl kóser étkezési konyhasót, mert azt újabban külön bolt árusítja, hogy a kálisó tartalmú étkezési sót a zsidók ne egyék. Elővett egy ceruza formájú lámpát. Az egyik végén piros fényű lézer-LED, a másikon lila fénnyel világító LED volt. A lilával ellenőrzi a kóser só kálisómentességét felhasználás előtt.
Felvilágosították, hogy az USA-ban néhány gramm kálisó beadásával végzik ki az elítélteket, és szívműtéthez is kálisóval szokták leállítani a szívet.

Egy tudományos társaság kiderítette, hogy a zsidó rákbetegek 98%-át kigyógyítják... Módszerük nagyon egyszerű: Desztillált vizet és C-vitamint alkalmaznak infúziósan és szájon át lenyelve, meghatározott mennyiségben és időközönként.
A zsidók átlagéletkora 93 év...

Az optimális arányok (Na és K)
Az egészséges emberekben a sejteket körülvevő, azokat éltető vérplazmában, éppen úgy 30 : 1 az optimális Na : K arány, mint az élőlényekkel teli tengerek, óceánok vizében, továbbá a magzatvízben és a vérpótlásra alkalmazott fiziológiás infúziós Ringer-oldatban is.
A biológiailag létfontosságú Na+- és Cl-- ion elsősorban konyhasó formájában kerül az élő szervezetekbe. A Na+-ion a töltésszállításban és az ingerreakciókban vesz részt, a Cl--ion az ozmotikus egyensúly fenntartása szempontjából fontos.) Az ember naponta 12 g NaCl-ot ürít ki szervezetéből (ha nem végez intenzív fizikai tevékenységet). Mivel ennyi só a táplálékok nem tartalmaznak, az ételek sózásával kell a pótlásról gondoskodni.

Béres József
A Béres Rt. alapító Béres József korábban azzal dicsekedett, hogy egérkísérletei során, az ételekkel túladagolt káliummal rákot sikerült előidéznie. A rákellenes Béres Cseppek piacát szélesíti a 40 % kálisót tartalmazó VIVEGA...

Nobel díjas kutatók mérései alapján
Kendall, Reichstein és Hench 1950-ben Nobel-díjban részesültek, mivel mellékvesekéreg-mérései bebizonyították, hogy a nátriumhiányos és káliumdús diétán tartott emberek és patkányok mellékvesekéreg-elfajulás következik be, miközben a szervezet elektrolit-háztartásának egyre súlyosabb zavarai tapasztalhatóak.
Ezek a mérések egyértelműen igazolták azt, hogy az állatokat és az embereket is megbetegíti, életrövidítő, ivartalanító is, ha konyhasóhiányos és/vagy káliumtúladagoló étkezéssel elrontják az optimális nátrium : kálium 30/1 arányt a vérükben. Akadályozza a stressz elleni védekezést. Sorra tönkreteszi a vesét, szívet, a keringést, a bőrt, az idegrendszert stb. Azt is kiderítették, hogy túl kevés NaCl fogyasztásnál besűrűsödik a vér, és ez magas vérnyomást okoz.

A probléma:
A boltokban árusított sókban 20-100% a KCl tartalom (0,00% helyett). A kormány tudatosan semmibe veteti az MSZ-01-10007-82. magyar szabványt, amely minimum 97% NaCl, de 0,00% Kcl tartalmat ír elő valamennyi étkezési célú sónál!
Ezen felül a műtrágyában is van Kálium (amit a növények beépítenek)és az összes mesterségesen előállított élelmiszerbe raknak Káliumot.

A Kálium drogként is hat az agyra, ezért van az, hogy ha a boltokban kapható sóval sóz az ember, nem tudja abbahagyni az evést, úgy érzi tőle, hogy még többet és többet kell ennie, hogy jól lakjon.